Maankäyttöasiantuntija

Joensuun kaupunki hakee maankäyttöasiantuntijaa maaomaisuus-tulosalueelle vakituiseen virkaan

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn tiimissä, joka vastaa kaupungin kiinteistörekisterin ylläpidosta ja kiinteistönmuodostuksesta, maaomaisuuden hallinnasta, maanhankinnasta, tonttien luovutuksesta ja markkinoinnista, paikkatiedosta ja maaomaisuuden isännöinnistä sekä erilaisten maapoliittisten sopimusten laadinnasta.

Maankäyttöasiantuntijan päätehtävinä ovat kiinteistörekisterin ylläpidon ja kiinteistönmuodostuksen valmistelevat tehtävät, maaomaisuuteen ja kiinteistönmuodostukseen sekä asemakaava- ja rakennushankkeisiin liittyvien sopimusten neuvottelu- ja valmistelutehtävät sekä maaomaisuuden valvontatehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi maanmittari (AMK) tai oikeustieteen maisteri. Aikaisempi kokemus vastaavassa kunnallisessa työstä kiinteistörekisterin ylläpitoon, maankäyttöön ja maapolitiikkaan liittyen katsotaan hakijalle eduksi. 

Virassa menestyminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, paineensietokykyä, asiakaslähtöistä asennetta, maapolitiikan, sopimusjuridiikan ja kiinteistönmuodostukseen liittyvän lainsäädännön osaamista sekä suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävänkuvaus tarkentuu valituksi tulevan henkilön osaamisen ja erityistaitojen mukaisesti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. 

Virka alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan. 

Ennen viran vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Hakuaika päättyy 3.1.2020 klo 15.00.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.

Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana kaupungingeodeetti Kalle Sivén, puh. 050 511 0362, sähköposti: kalle.siven@joensuu.fi  

Hakuaika alkaa: 27.11.2019 12:00Hakuaika päättyy: 03.01.2020 15:00