Koulupsykologi ajalle 1.1. - 31.12.2020

TERVETULOA OSAKSI JOENSUUN KAUPUNGIN OPPILASHUOLLON PALVELUITA

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn kehittyvässä ja uutta luovassa organisaatiossa

Joensuun kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana koulupsykologin tehtävä ajalle 1.1. - 31.12.2020

 Koulupsykologin työtehtäviin kuuluvat yhteisöllinen ja yksilöllinen opiskeluhuoltotyö: perusasteikäisten oppilaiden psykologiset tutkimukset sekä ohjaus ja neuvonta, oppimisen tuen suunnittelu, yhteistyö perheiden ja koulujen henkilökunnan kanssa, työskentely ryhmien tai luokkien kanssa sekä alansa asiantuntijana toimiminen opiskeluhuolto- ja monialaisissa asiantuntijaryhmissä. Työalueeseen kuuluvat tällä hetkellä seuraavat koulut: Heinävaara, Itä-Suomen koulu, Kanervala, Kiihtelysvaara, Tulliportin normaalikoulu ja Tuupovaara.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Työ edellyttää laaja-alaista lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyvää asiantuntemusta sekä hyvää yhteistyökykyä. Aiempi koulupsykologityön tai koulumaailman tuntemus ja kokemus lasten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. 

Tehtävään valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).

Koeaika neljä (4) kuukautta.

Hakuaika päättyy 11.12.2019 klo 15.00.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: http://www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Katja Pussinen, katja.pussinen@joensuu.fi ja palveluesimies, psykologi Minna Eskelinen, p. 013 330 5950, minna.eskelinen@siunsote.fi

Hakuaika alkaa: 27.11.2019 14:00Hakuaika päättyy: 11.12.2019 15:00