Klarinetin varaäänenjohtaja

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen ja ohjelmistoltaan monipuolinen sinfoniaorkesteri, joka tuottaa konsertteja monille erilaisille kohderyhmille. Kaupunginorkesteri on tärkeä ja näkyvä osa joensuulaista musiikkielämää, ja se tekee yhteistyötä mm. oppilaitosten ja tapahtumien kanssa, vierailee säännöllisesti kouluissa ja vanhustentaloissa sekä edustaa kaupunkia esiintymällä tilauskonserteissa ja festivaaleilla. Orkesterissa on 35 vakinaista muusikkoa, ja sen taitteellisena johtajana toimii Eero Lehtimäki sekä taiteellisina partnereina Minna Pensola ja Iiro Rantala.
Joensuun kaupunginorkesterissa on haettavana


KLARINETIN VARAÄÄNENJOHTAJAN TOIMI
Tehtäväkohtainen sivusoitin bassoklarinetti


Koesoitto pidetään lauantaina 21.11.2020 alkaen klo 13.00 Joensuun konservatorion konserttisalissa, Rantakatu 31.


Koesoittotehtävät:
1. W. A. Mozart: Klarinettikonsertto A-duuri K.622, 1. osa Allegro, 2. osa Adagio
2. C. Debussy: Première Rhapsodie
3. Orkesteritehtävät, jotka ovat ladattavissa hakuajan päätyttyä pdf-tiedostoina koesoittokutsussa olevasta linkistä. 


Koesoittokutsu lähetetään hakuajan päätyttyä sähköpostilla. Koesoitossa on käytettävissä orkesterin pianisti. Hakija voi käyttää myös omaa pianistia omalla kustannuksellaan.

Tehtäväkohtainen palkka sekä mahdolliset lisät ovat työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Toimi täytetään maanantaina 7.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin internet -sivuilla osoitteessa: www.joensuu.fi/toihin-kaupungille, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake. Hakemuslomakkeen ensimmäisessä kohdassa tulee mainita, käyttääkö hakija orkesterin säestäjää.


Hakuaika päättyy torstaina 29.10.2020 klo 15.00.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa virka-aikana intendentti Marjo Vattulainen puh. 050 415 2944, sähköposti: marjo.vattulainen@joensuu.fi tai orkesteri@joensuu.fi.
www.joensuu.fi/kaupunginorkesteri


Hakuaika alkaa: 18.05.2020 07:00Hakuaika päättyy: 29.10.2020 15:00

Jaa ilmoitus