II viulun soittaja

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen ja ohjelmistoltaan monipuolinen sinfoniaorkesteri, joka tuottaa konsertteja monille erilaisille kohderyhmille. Kaupunginorkesteri on tärkeä ja näkyvä osa joensuulaista musiikkielämää, ja se tekee yhteistyötä mm. oppilaitosten ja tapahtumien kanssa, vierailee säännöllisesti kouluissa ja vanhustentaloissa sekä edustaa kaupunkia esiintymällä tilauskonserteissa ja festivaaleilla. Orkesterissa on 35 vakinaista muusikkoa, ja sen taiteellisena johtajana toimii Eero Lehtimäki sekä taiteellisina partnereina Minna Pensola ja Iiro Rantala.


Joensuun kaupunginorkesterissa on haettavana


II VIULUN SOITTAJAN TOIMI


Koesoitto pidetään sunnuntaina 25.10.2020 alkaen klo 13.00
Joensuun konservatorion konserttisalissa, os. Rantakatu 31.


Koesoittotehtävät:
1. Mozart: Viulukonsertto 3 G, 4 D tai 5 A, 1. osa kadensseineen
2. Vapaavalintainen n.10 minuutin pituinen pianosäestyksellinen teos. Voi olla osa suuremmasta teoksesta.
3. Orkesteritehtävät, jotka lähetetään sähköisesti hakuajan päätyttyä


Koesoittokutsu lähetetään hakuajan päätyttyä sähköpostilla. Koesoitossa on käytettävissä orkesterin pianisti. Hakija voi käyttää myös omaa pianistia omalla kustannuksellaan.


Tehtäväkohtainen palkka on työehtosopimuksen mukainen sekä mahdolliset lisät KVTES:in mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Työpaikkamme ovat savuttomia.


Toimi täytetään 7.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan


Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin internet -sivuilla osoitteessa: www.joensuu.fi/toihin-kaupungille , josta löytyy täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake. Hakemuslomakkeen ensimmäisessä kohdassa tulee mainita, käyttääkö hakija orkesterin säestäjää ja mikä on vapaavalintainen teos. Hakuaika päättyy torstaina 1.10.2020 klo 15.00.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa virka-aikana intendentti Marjo Vattulainen puh. 050 415 2944, sähköposti: marjo.vattulainen@joensuu.fi tai orkesteri@joensuu.fi.
www.joensuu.fi/orkesteri

Hakuaika alkaa: 18.05.2020 07:00Hakuaika päättyy: 01.10.2020 15:00

Jaa ilmoitus