Nuoriso-ohjaaja

Joensuun kaupungilla on haettavana

Nuoriso-ohjaajan määräaikainen sijaisuus ajalle 15.8. - 31.12.2020 

Nuoriso-ohjaaja on se, joka tuntee lapset, nuoret ja heidän vanhempansa. Hän ohjaajaa ryhmiä nuorisotilalla, koululla ja vaikkapa kirjastolla, syksyn nuotioretkiä unohtamatta. Nuoriso-ohjaaja tekee töitä koko yhteisön kehittämiseksi Vaara-alueilla (Tuupovaara, Kiihtelysvaara ja Heinävaara). Ensisijainen toimipiste Kiihtelysvaarassa.

Ohjaajan työtehtäviin kuuluu toiminnan järjestäminen yhdessä nuorten ja alueen muiden toimijoiden kanssa, tapahtumien tuottaminen ja harrastustoimintojen kehittäminen. Kiihtelysvaarassa nuorisotila on koko kylän yhteinen olohuone, jossa ohjaaja huolehtii talosta ja sen muista käyttäjistä (vuorovaraukset, avaimet, laskutukset, neuvominen).

Olet etsimämme henkilö, jos olet keskusteleva, sinulla on auktoriteettia ja työskentelet sujuvasti muiden ammattilaisten kanssa verkostoissa ja työparina. Arvostamme yksilö- ja ryhmäohjauksen menetelmien vahvaa osaamista, toimintaympäristön tuntemusta sekä taitoa rakentaa luottamuksellinen suhde nuoriin.

Hakijalta edellytetään nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan, yhteisöpedagogin (AMK) tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa ohjauskokemusta nuorten parista. Työssämme hyvät suunnittelu-, ohjaus- ja yhteistyötaidot ovat välttämättömiä ja työskentely edellyttää kykyä työskennellä ohjaustilanteissa itsenäisesti. 

Huomioithan, että työ sisältää iltatyötä, satunnaisesti viikonloppu- ja leirityötä ja sen suorittamiseen tarvitset ajokortin ja auton. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Työpaikkamme ovat savuttomia. 

Palkkaus kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (02VAP060).

Hakuaika päättyy 7.8.2020 klo 15.00.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: http://www.joensuu.fi/toihin-kaupungille, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.

Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana Jouni Erola, puh.050 575 8043, sähköposti: jouni.erola@joensuu.fi.

Hakuaika alkaa: 25.06.2020 07:00Hakuaika päättyy: 07.08.2020 15:00