Kirjastovirkailija

Kirjastovirkailija, Joensuun kirjastoauto

Joensuun seutukirjasto on viiden kunnan yhteinen kirjasto, jonka toiminta-alueeseen kuuluvat Joensuun kaupungin lisäksi Liperin, Kontiolahden ja Polvijärven kunnat sekä Outokummun kaupunki. Alueella asuu yhteensä noin 110 000 asukasta. Seutukirjasto on vahvasti mukana asiakkaiden arjessa ja rakentaa yhteistyötä rohkeasti perinteisiä rajoja rikkoen.

Joensuun seutukirjastoon etsitään kirjastovirkailijaa 50% työajalla. Sijoituspisteenä tulee työsuhteen alkaessa olemaan Joensuun kirjastoauto Mysteeri. Työ on kaksivuorotyötä.

Haemme kirjastovirkailijaa, jonka tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua kirjastoautossa, kokoelmatyötä, uuden aineiston käsittelyä ja osallistumista auton tapahtumien järjestämiseen ja niistä tiedottamiseen. Lukemaan innostaminen on oleellinen osa sekä lasten ja nuorten että aikuisten kanssa tehtävää työtä.

Tehtävässä vaaditaan aktiivista ja kehittävää työotetta, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta, tieto- ja viestintätekniikan osaamista ja hyviä tiimityötaitoja sekä valmiutta kohdata eri-ikäistä asiakaskuntaa.

Tehtävään valittavalta edellytetään alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa, joihin sisältyvät tai joiden lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon / 60 opintopisteen laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot, tai soveltuvaa kirjastoammatillista perustutkintoa.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (02KIR060). Tehtävä täytetään 1.9.2020 lähtien tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Hakemukset on toimitettava 2.8.2020 klo 15.00 mennessä. Haku tapahtuu sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: www.joensuu.fi/toihin-kaupungille

Haastattelut tullaan pitämään viikolla 34.

Tiedusteluihin vastaa informaatikko Heli Itkonen-Vesa, puh. 050-4425773, heli.itkonen-vesa@joensuu.fi ja palvelupäällikkö Satu Lihavainen, puh. 050-3156588, satu.lihavainen@joensuu.fi.

Hakuaika alkaa: 29.06.2020 09:00Hakuaika päättyy: 02.08.2020 15:00