Vuorotteleva konserttimestari

Joensuun kaupunginorkesteri on energinen ja ohjelmistoltaan monipuolinen sinfoniaorkesteri, joka tuottaa konsertteja monille erilaisille kohderyhmille. Kaupunginorkesteri on tärkeä ja näkyvä osa joensuulaista musiikkielämää, ja se tekee yhteistyötä mm. oppilaitosten ja tapahtumien kanssa, vierailee säännöllisesti kouluissa ja vanhustentaloissa sekä edustaa kaupunkia esiintymällä tilauskonserteissa ja festivaaleilla. Orkesterissa on 35 vakinaista muusikkoa, ja sen taiteellisena johtajana toimii Eero Lehtimäki sekä taiteellisina partnereina Minna Pensola ja Iiro Rantala.

Joensuun kaupunginorkesterissa on haettavana

VUOROTTELEVAN KONSERTTIMESTARIN TEHTÄVÄ

Koesoitto pidetään lauantaina 20.3.2021 alkaen klo 13.00 Joensuun konservatorion konserttisalissa, Rantakatu 31.

Koesoittotehtävät:

1. W. A. Mozart: Viulukonsertto 3 G-duuri, 4 D-duuri tai 5 A-duuri 1. ja 2. osa kadensseineen

2. Beethoven, Brahms, Sibelius, Nielsen tai Tsaikovski: Viulukonsertto 1. osa kadensseineen

3. Orkesteri- ja kamarimusiikkitehtävät, jotka ovat ladattavissa hakuajan päätyttyä pdf-tiedostoina koesoittokutsussa ilmoitettavalta internet-sivulta. Kamarimusiikkitehtävät soitetaan yhdessä orkesterin jäsenten kanssa.

Koesoittokutsu lähetetään hakuajan päätyttyä sähköpostilla. Koesoitossa on käytettävissä orkesterin pianisti. Hakija voi käyttää myös omaa pianistia omalla kustannuksellaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Jos tehtävään valitaan Joensuun kaupunginorkesterin nykyinen jäsen, voidaan vapautuva tehtävä täyttää tämän koesoiton perusteella. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Tehtävä täytetään 6.9.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Sähköisen hakulomakkeen ensimmäisessä kohdassa (viran tai toimen hakemus) tulee mainita, käyttääkö hakija orkesterin säestäjää.

Hakuaika päättyy torstaina 18.2.2021 klo 15.00.

 Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana intendentti Marjo Vattulainen puh. 050 415 2944 sähköposti: marjo.vattulainen@joensuu.fi

Hakuaika alkaa: 30.11.2020 08:00Hakuaika päättyy: 18.02.2021 15:00

Jaa ilmoitus