Kirjastovirkailija

Kirjastovirkailija, Joensuun pääkirjasto

Joensuun seutukirjasto on viiden kunnan yhteinen kirjasto, jonka toiminta-alueeseen kuuluvat Joensuun kaupungin lisäksi Liperin, Kontiolahden ja Polvijärven kunnat sekä Outokummun kaupunki. Alueella asuu yhteensä noin 110 000 asukasta. Seutukirjasto on vahvasti mukana asiakkaiden arjessa ja rakentaa yhteistyötä rohkeasti perinteisiä rajoja rikkoen.

Joensuun seutukirjastoon etsitään kirjastovirkailijaa vakituiseen tehtävään. Sijoituspisteenä tulee työsuhteen alkaessa olemaan Joensuun pääkirjaston lainauspalvelut. Työ on kaksivuorotyötä ja lauantai- ja sunnuntaityö ovat mahdollisia.

Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelua ja logistiikkatehtäviä lainauspalvelussa, aikuisten osaston kokoelmatyötä ja perehdyttämiseen osallistuminen. 

Kirjallisuuden hyvä tuntemus ja perehdyttämisvalmiudet ovat olennaisia tehtävän hoitamisessa. Odotamme myös aktiivista ja kehittävää työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta, hyvää tieto- ja viestintätekniikan osaamista ja hyviä tiimityötaitoja sekä valmiutta kohdata eri-ikäistä asiakaskuntaa.

Tehtävään valittavalta edellytetään vähintään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen / 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkintoa. 

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (02KIR060). Tehtävä täytetään 1.4.2021 lähtien tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään kuuden kuukauden koeajalla.

Joensuun kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset on toimitettava 1.3.2021 klo 15.00 mennessä.

Haastattelut tullaan pitämään todennäköisesti etäyhteyksin viikolla 11.

Tiedusteluihin vastaavat palvelupäällikkö Satu Lihavainen, 050-3156588, satu.lihavainen@joensuu.fi ja kirjastopalvelujohtaja Suvi Pirnes-Toivanen, puh. 050-4725352, suvi.pirnes-toivanen@joensuu.fi.

Hakuaika alkaa: 10.02.2021 10:00Hakuaika päättyy: 01.03.2021 15:00

Jaa ilmoitus