Hyvinvointivalmentaja

Tule meille töihin, huipputyyppejä tarvitaan aina lisää!

Yli 90 % työntekijöistämme on työtyytyväisyyskyselyn mukaan sitä mieltä, että Joensuun kaupungilla on kivaa olla töissä! Vastuullisen ja rennon työmme on henkilöstömme lisäksi huomannut myös STM, Sitra ja Työterveyslaitos – saimme heidän myöntämän työelämänkehittämispalkinnon vuonna 2017.

Joensuun kaupungilla on noin 2800 työntekijää muun muassa päivähoidon ja koulutuksen, kulttuuri- ja vapaa-ajan sekä teknisten palveluiden toimialoilla.

Työotteenamme on sopiva reippaus ja me-henkisyys! Kokeilemme, kuuntelemme ja kiitämme!

Nyt meille haetaan

Hyvinvointivalmentajaa 

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja sen kesto on 31.5.2022 saakka.

Ajatuksenamme on kokeilla uudenlaisia tapoja henkilöstömme työkyvyn ja työhyvinvoinnin tukemiseksi ja kohentamiseksi. Haemme henkilöä, joka haastattelee työntekijöitämme ja tätä kautta muodostaa kokonaiskäsityksen, millaisia tuen muotoja henkilöstömme tarvitsee työhyvinvoinnin ja työkyvyn tukemiseksi. Valmentajalla tulee olla valmiuksia itse myös toteuttaa erilaisia tukimuotoja ja menetelmiä esimerkiksi yksilö- ja ryhmävalmennusten muodossa. Tuessa ja valmennuksessa haemme kokonaisvaltaisuutta eli haluamme tukea sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kohdennamme toiminnan nyt pääasiassa varhaiskasvatukseen. 

Hyvinvointivalmentajamme osallistuu mahdollisesti muihinkin vaihteleviin henkilöstöpalveluiden tehtäviin. Tehtävät ja työpäivien sisällöt siis vaihtelevat, töiden mittakaava ja haastavuus myös. Siksipä arvostamme monitaitoisuutta sekä asennetta ja tahtoa tehdä ja oppia monenlaista.

Menestyt tehtävässä, mikäli olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, mutta osaat työskennellä itsenäisesti, työskentelet aktiivisesti ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Asiakaspalveluhenkisyys on voimavarasi ja osa sinua, olet sopivasti reipas ja pystyt vakuuttavaan vuorovaikutukseen. Tässä tehtävässä työ todennäköisesti sijoittuu osin myös ilta-aikoihin, joten joustavuutta senkin suhteen tarvitaan.

Meille ei ole oleellista koulutustaustasi. Tärkeintä on, että Sinulla on osaamista, valmiuksia ja keinoja eri menetelmin vahvistaa henkilöstömme työhyvinvointia. Eduksi luetaan kokemus työhyvinvointi- ja työkykyasioiden parissa työskentelystä esimerkiksi erilaisten valmennusten tai työnohjauksen muodossa. 

Tehtävä täytetään 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Tehtävässä on enintään kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy 17.5.2021 klo 12.00.

Lisätietoja tehtävistä antaa  henkilöstöjohtaja Sari Lempiäinen, sähköposti: sari.lempiainen@joensuu.fi ja puh. 050-65667 -jos et tavoita soittamalla, niin laitathan whatsappia tai tekstiviestiä

Hakuaika alkaa: 29.04.2021 15:00Hakuaika päättyy: 17.05.2021 12:00

Jaa ilmoitus