Varhaiskasvatuksen sosionomin tehtäviä (10)

Mahdollisuus uuteen!

Joensuun kaupungilla on haettavana

10 Varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävää

Haluatko olla edelläkävijä? Kehittää ja kehittyä omassa työssäsi? Oletko valmis tuomaan moniammatilliseen tiimin oman osaamisesi?  

Hae töihin Joensuun varhaiskasvatukseen!

Meillä Joensuun varhaiskasvatuksessa on avoinna 10 varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävää.

Varhaiskasvatuksen sosionomin tehtävät muodostuvat työskentelystä varhaiskasvatuksen lapsiryhmässä yhteistyössä varhaiskasvatuksen opettajan ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kanssa. Varhaiskasvatuksen sosionomi vastaa lasten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja kasvatuksen tehtävistä, sekä lapsen ja perheen palveluiden yhteensovittamisesta. Tehtävät perustuvat valtakunnallisiin varhaiskasvatussuunnitelman perusteisiin, varhaiskasvatuslakiin sekä muihin toimintaa ohjaaviin asiakirjoihin. Tehtävä on uusi ja tehtäväkuva tarkentuu, kun saamme tekemisen kautta kokemusta uuden ammattirakenteen ja tehtäväkuvien yhteen muotoutumisesta.


Tarjoamme sinulle nykyaikaiset työskentelyolosuhteet, moniammatillisen työyhteisön tuen ja monipuoliset tehtävät.

Olethan työstäsi innostunut, sensitiivinen varhaiskasvatuksen ammattilainen. Teet työtäsi pitkäjänteisesti ja kehittävällä työotteella.

Kelpoisuusvaatimus: varhaiskasvatuslain 13.7.2018/540 §27

Varhaiskasvatuksen sosionomin tehtäviin kelpoisuutena on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla.

Haku  päättyy 17.5.2021 klo 15.00.

Varhaiskasvatuksen sosionomin palkka on  2375 euroa/kk, lisäksi työsuhteen alkaessa maksetaan mahdollinen työkokemuslisä.

Tehtävät täytetään 1.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin valittujen on toimitettava ennen työsopimuksen tekemistä laissa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 14.6.2002/504 edellytetty rikosrekisteriote työnantajan nähtäväksi.  

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Lisätietoja antaa Anne Pölönen 0504372175, anne.m.polonen@joensuu.fi

Tuula Pikkarainen 0503553022 tuula.pikkarainen@joensuu.fi

Lue lisää mainiosta varhaiskasvatuksestamme

Hakuaika alkaa: 29.04.2021 15:00Hakuaika päättyy: 17.05.2021 15:00

Jaa ilmoitus