Palvelussuhdepäällikkö

Tule meille töihin, huipputyyppejä tarvitaan aina lisää!

Yli 90 % työntekijöistämme on työtyytyväisyyskyselyn mukaan sitä mieltä, että Joensuun kaupungilla on kivaa olla töissä! Vastuullisen ja rennon työmme on henkilöstömme lisäksi huomannut myös STM, Sitra ja Työterveyslaitos – saimme heidän myöntämän työelämänkehittämispalkinnon vuonna 2017.

Joensuun kaupungilla on noin 2800 työntekijää muun muassa varhaiskasvatuksen ja koulutuksen, kulttuuri- ja vapaa-ajan sekä kaupunkiympäristön toimialoilla.

Nyt meille haetaan

PALVELUSSUHDEPÄÄLLIKKÖÄ

Työmme vaatimukset ja sinä voisitte sopia hyvin yhteen, jos olet henkilönä asioihin ratkaisuja tarvittaessa nopeastikin hakeva, aikaansaava, kestät erilaisia paineita ja olet kyvykäs myönteiseen vuorovaikutukseen haastavissakin asioissa.

Jos sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, vahvaa palvelussuhdeosaamista, työ- ja virkaehtosopimusten tuntemusta ja kokemusta yhteistoiminnasta sekä vaativista HR-tehtävistä, voisit olla oivallinen henkilö palvelussuhdepäälliköksemme.  

Tehtäviisi kuuluu muun muassa vastuu palkkausasioiden valmistelusta, erilaisten sopimustulkintojen tekeminen, palvelussuhde-ehtojen kehittäminen, yhteistyö luottamusmiesten kanssa ja vastuu palkkapalvelujen kehittämisestä yhteistyössä palveluntuottajan kanssa. Lisäksi olet keskeisessä asemassa henkilöstösuunnitelmien ja henkilöstöpoliittisten linjausten valmistelussa, toteutuksessa ja seurannassa. Sinulla on kykyä ja asennetta ratkoa haastavia henkilöstöön liittyviä kysymyksiä ja tukea esimerkiksi organisaatio- ja tehtäväjärjestelyjen toteuttamista. Toimit myös yhteistyötoimikunnan ja henkilöstö- ja työllisyysjaoston valmistelijana omien vastuiden osalta.

Palkkaus kunnallisten virka- ja työehtosopimuksen mukaan, mutta palkkatoiveen voit esittää.

Tehtävä täytetään 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Tarvitset hyväksytyn lääkärintodistuksen ennen virallista valinnan vahvistamista. 

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Meistä on reilua, että uuden palvelussuhdepäällikkömme ura meillä alkaa kuuden (6) kuukauden koeajalla. Sinä aikana tavoite on tietenkin tehdä puolin ja toisin paras mahdollinen vaikutelma, ja jatkaa siitä eteenpäinkin antoisaa yhteistä työelämää.

Hakuaika päättyy  3.10.2021 klo 23.59.  Kiinnostavimmat palvelussuhdepäällikköehdokkaat haastattelemme 8.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa  henkilöstö- ja yhteysjohtaja Sari Lempiäinen, sähköposti: sari.lempiainen@joensuu.fi ja puh. 050-65667 -jos et tavoita soittamalla, niin laitathan whatsappia tai tekstiviestiä.

Tiesitkö muuten, että:

  • Joensuun konserniin kuuluu 16 tytäryhtiötä, 11 osakkuusyhteisöä ja kaupunki on mukana kolmessa kuntayhtymässä. Joensuun kaupunkikonsernin vuotuinen kulubudjetti on lähes 800 miljoonaa euroa
  • Olemme tehneet sote-uudistuksen etunojassa. Sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuslaitos ovat maakunnassamme omassa kuntayhtymässään.
  • Joensuu on Suomen toiseksi turvallisin kaupunki (poliisin katuturvallisuusindeksi)
  • Joensuussa kolmannes asukkaista on alle 25-vuotiaita
  • Joensuussa on eniten koululaisia ja opiskelijoita suhteutettuna asukasmäärään
  • 96 prosenttia joensuulaisista suosittelisi Joensuuta ystäville ja tuttaville asuinkuntana
  • Yli 90 prosenttia työntekijöistämme on ollut kysyttäessä sitä mieltä, että kaupungilla on hyvä olla töissä
  • Vuonna 2017 Joensuu sai STM:n ja Sitran myöntämän työelämäpalkinnon
  • Joensuussa juodaan maailman parasta vettä
  • Joensuussa 32 prosenttia kaikista arjen matkoista tehdään pyöräillen
Hakuaika alkaa: 09.09.2021 14:00Hakuaika päättyy: 03.10.2021 23:59

Jaa ilmoitus