Hankekoordinaattori

Joensuussa töissäkin on helppo hengittää! 

Meijän jengissä ei huuli mutristu. 

Tuu meille töihin!  

Kaunis kaupunki, mutkaton meininki ja kolmisen tuhatta työkaveria. Mitä vielä arvot?

Joensuun hommissa on helppo hengittää. Meillä saa olla sellainen kun on. Kukaan ei katso nenänvartta pitkin, vaikka marssisi kaupungintalolle reinot jaloissa. Kaikkien ajatuksille riittää aikaa ja jokainen porukastamme on yhtä arvokas. Joensuussa on kiva olla töissä!

Joensuun kaupungilla on noin 2 800 työntekijää muun muassa päivähoidon, koulutuksen, kulttuurin, vapaa-ajan ja kaupunkiympäristön toimialoilla. Hommat hoituvat karjalaisella hulluudella ja huumorilla. Me-henki on vahva ja kavereita autetaan!   

Nyt meille haetaan

Hankekoordinaattoria ajalle 1.11.2022 - 30.11.2023. Työ on kokopäiväinen.

Kulttuurin unelmavuosi -hankkeen avulla kehitetään Joensuuta tapahtumakaupunkina. Hanke edesauttaa kulttuurin vahvistamista kulttuuri-, taide- ja tapahtuma-alan elinvoimaisuuden laajentamisen kautta. Hanke edistää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittymistä ja kasvua. Kulttuurin unelmavuosi -hanke on budjetiltaan noin 600 000 euron hankekokonaisuus. Tämä mahdollistaa vetovoimaisia kaupunkifestivaaleja sekä elämyksellisiä kulttuuritapahtumia eri muodoissa. Hankkeen kautta halutaan löytää uusia toimialat ylittäviä yhteistyömalleja, jotka voidaan juurruttaa osaksi Joensuun kulttuurikenttää. Hanke päättyy 31.12.2023 ja sitä rahoittavat Pohjois-Karjalan Maakuntaliitto Euroopan aluekehitysrahastosta sekä Joensuun kaupunki. Tule kehittämään kulttuuria vetovoimaiseen Joensuuhun!

Hankekoordinaattorina työskentelet projektipäällikön parina sekä osana kulttuuripalveluiden tiimiä. Tehtävässäsi vastaat suunnitelman mukaisten tapahtumien tuottamisesta sekä loppuunsaattamisesta yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.  Sisällöntuotanto sekä tapahtumien markkinointi some-kanavissa on sinulle tuttua. Omaat hyvät yhteistyötaidot, osaat toimia itsenäisesti sekä osana tiimiä. Sinulla on avoin ja idearikas asenne, etkä pelkää rutiineja. Arvostamme yhteistyökykyä ja aiempaa kokemusta hankekoordinaattorin työstä. Tehtävään vaaditaan soveltuva tutkinto esimerkiksi matkailun tai kulttuurituotannon alalta.

Meistä on reilua, että uuden henkilön ura meillä alkaa kuuden (6) kuukauden koeajalla. Sinä aikana tavoite on tietenkin tehdä puolin ja toisin paras mahdollinen vaikutelma, ja jatkaa siitä eteenpäinkin antoisaa yhteistä työelämää.

Palkkaus Kvtes:n mukainen.

Lisätietoja antaa kulttuurijohtaja Katriina Leppänen p. 050 3020 563 tai katriina.leppanen@joensuu.fi sekä projektipäällikkö Anne Mujunen p. 050 470 9891 tai anne.mujunen@joensuu.fi

Hakemuksesi tulee olla perillä viimeistään 31.8.2022 kello 15. Palkkaus määräytyy Kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti palkkahinnoittelutunnuksen mukaisesti 02VAP020. Työhaastattelut pidetään 7.9.2022 klo 12 - 16 välillä. Haastattelut sovitaan henkilökohtaisella yhteydenotolla. Valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Tiesitkö muuten, että:

 • Joensuun konserniin kuuluu 16 tytäryhtiötä, 11 osakkuusyhteisöä ja kaupunki on mukana kolmessa kuntayhtymässä. Joensuun kaupunkikonsernin vuotuinen kulubudjetti on lähes 800 miljoonaa euroa
 • Olemme tehneet sote-uudistuksen etunojassa. Sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuslaitos ovat maakunnassamme omassa kuntayhtymässään.
 • Joensuu on Suomen toiseksi turvallisin kaupunki (poliisin katuturvallisuusindeksi)
 • Joensuussa kolmannes asukkaista on alle 25-vuotiaita
 • Joensuussa on eniten koululaisia ja opiskelijoita suhteutettuna asukasmäärään
 • 96 prosenttia joensuulaisista suosittelisi Joensuuta ystäville ja tuttaville asuinkuntana
 • Yli 90 prosenttia työntekijöistämme on ollut kysyttäessä sitä mieltä, että kaupungilla on hyvä olla töissä
 • Vuonna 2017 Joensuu sai STM:n ja Sitran myöntämän työelämäpalkinnon
 • Joensuussa juodaan maailman parasta vettä
 • Joensuussa 32 prosenttia kaikista arjen matkoista tehdään pyöräillen
 • Joensuu on valittu vuoden 2021 ilmastokunnaksi ja tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2025 mennessä
Hakuaika alkaa: 04.08.2022 10:00Hakuaika päättyy: 31.08.2022 15:00

Jaa ilmoitus