Varhaiskasvatuksen opettaja (2)

Joensuussa töissäkin on helppo hengittää! 

Meijän jengissä ei huuli mutristu. 

Tuu meille töihin!  

Kaunis kaupunki, mutkaton meininki ja kolmisen tuhatta työkaveria. Mitä vielä arvot?

Joensuun hommissa on helppo hengittää. Meillä saa olla sellainen kun on. Kukaan ei katso nenänvartta pitkin, vaikka marssisi kaupungintalolle reinot jaloissa. Kaikkien ajatuksille riittää aikaa ja jokainen porukastamme on yhtä arvokas. Joensuussa on kiva olla töissä!

Joensuun kaupungilla on noin 2800 työntekijää muun muassa päivähoidon, koulutuksen, kulttuurin, vapaa-ajan ja kaupunkiympäristön toimialoilla. Hommat hoituvat karjalaisella hulluudella ja huumorilla. Me-henki on vahva ja kavereita autetaan!   

Idän houkuttelevin 

Joensuussa arki sujuu ja luonto on iholla. Työmatkat polkaisee vaikka fillarilla ja lähin retkireitti löytyy kivenheiton päästä. Elämässä riittää väljyyttä, ja kiristelyn voi laskea minimiin.

Joensuu on vetovoimainen, kestävä ja rohkeasti uudistuva kasvukeskus. 77 000 asukkaan kaupungissa on valtavasti tapahtumia, harrastusmahdollisuudet ovat huippuluokkaa ja palvelut pelaavat.

Joensuulaisuutta on muiden huomiointi, välittömyys ja elämänilo. Morjenstamme varuilta sekä tutut että tuntemattomat. Uskallamme avata keskusteluja kaikenlaisten ihmisten kanssa, ja kuuntelemme aidosti, mitä toinen on mieltä. Olemme helposti lähestyttäviä ja tuttavallisia – niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Aidosti yhdessä 

Tarvitsemme jatkuvasti innokkaita ja osaavia ihmisiä joukkueeseemme. Toimintamme teema on yhdessä tehden. Henkilöstömme työhyvinvointi on meille ykkösjuttu. Eikä se ole pelkkää puhetta. Seuraamme, mittaamme ja parannamme jatkuvasti toimintaamme. Koska parannettavaahan löytyy aina!

Monipuolisten työpaikkojen lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia harjoitteluihin eri toimialoilla. Harjoittelujen kesti ja sisältö määritellään oppilaitosten, opintosuunnitelmien ja tutkintovaatimusten mukaan.

Nyt meille haetaan määräaikaisiin tehtäviin monikielisten lasten varhaiskasvatuksesta kiinnostuneita varhaiskasvatuksen opettajia (2):

 • Äkkiväärän päiväkoti: 1.9.2022- 31.7.2023 
 • Pataluodon päiväkoti: 1.9.2022 -31.7.2023

Hei sinä varhaiskasvatuksen opettaja, jolle on tuttua lasten kielen kehityksen keskeiset osa-alueet ja kielellisen identiteetin kehittyminen. Sinulla on kokemusta monikielisten lasten kanssa toimimisesta. Lisäksi olet halukas jakamaan intoa ja osaamistasi työyhteisön käyttöön, niin olet etsimämme henkilö ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi meidän työporukkaan.

Hakemamme vaka-opettajat toimivat ryhmässä mitoituksen ulkopuolisina työntekijöinä. Nämä tehtävät mahdollisti meille saamamme hankerahoitus.

Haluamme, että onnistut työssäsi hyvin, täällä sinun ei todellakaan tarvitse pärjätä yksin! Työsi tukena ovat ammattitaitoiset työkaverit ja esihenkilöt sekä omat resurssihenkilöt, omat perheohjaajat ja erityisvarhaiskasvatuksen henkilöstö. Meillä on töissä myös lumikkeja ja lumiukkoja, eikä lumiukkokaan sula kesäksi. Päiväkotimme ovat nykyaikaisia ja työtä on tarjolla niin maaseudun rauhassa kuin kaupunkitaajamissa! Kulkuyhteydet ja pyöräilyreitit kantakaupungin alueella ovat erinomaiset!

Joensuun kaupunki on vakaa ja luotettava, suuri työnantaja. Tämä mahdollistaa henkilöstölle mm. työkierron näkökulmasta erilaisia vaihtoehtoja, jos sinulle tulee henkilökohtaisia muutostoiveita työssä. Meillä on rento ja iloinen työilmapiiri sekä kivoja henkilöstöetuisuuksia mm. liikunnan ja virkistyksen pariin. Tapanamme on viettää yhteisiä tapahtumia, kuten kesäteatteri-iltoja tai yhteiset pikkujoulut! Meillä työntekijät voivat kiittää ja muistaa toisiaan kivoilla palkintokaapin yllätyksillä.

Kelpoisuus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus; vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). 

Arvostamme valinnoissa erityisesti varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden tuntemusta.

Palkkaus 2550 euroa/kk.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Meillä on koeaika, joka tässä tapauksessa on 4 kuukautta.

Hakuaika  päättyy 24.8.2022 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana varhaiskasvatuksen palvelualueen johtaja Irja Seppänen p. 050 558 7525.

Lue lisää mainiosta varhaiskasvatuksestamme

Tiesitkö, että:

 • Joensuun konserniin kuuluu 16 tytäryhtiötä, 11 osakkuusyhteisöä ja kaupunki on mukana kolmessa kuntayhtymässä. Joensuun kaupunkikonsernin vuotuinen kulubudjetti on lähes 800 miljoonaa euroa
 • Olemme tehneet sote-uudistuksen etunojassa. Sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuslaitos ovat maakunnassamme omassa kuntayhtymässään.
 • Joensuu on Suomen toiseksi turvallisin kaupunki (poliisin katuturvallisuusindeksi)
 • Joensuussa kolmannes asukkaista on alle 25-vuotiaita
 • Joensuussa on eniten koululaisia ja opiskelijoita suhteutettuna asukasmäärään
 • 96 prosenttia joensuulaisista suosittelisi Joensuuta ystäville ja tuttaville asuinkuntana
 • Yli 90 prosenttia työntekijöistämme on ollut kysyttäessä sitä mieltä, että kaupungilla on hyvä olla töissä
 • Vuonna 2017 Joensuu sai STM:n ja Sitran myöntämän työelämäpalkinnon
 • Joensuussa juodaan maailman parasta vettä
 • Joensuussa 32 prosenttia kaikista arjen matkoista tehdään pyöräillen
 • Joensuu on valittu vuoden 2021 ilmastokunnaksi ja tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2025 mennessä
Hakuaika alkaa: 04.08.2022 12:00Hakuaika päättyy: 24.08.2022 15:00

Jaa ilmoitus