LAITOSASENTAJA

Joensuun Vesi – liikelaitos toimii Joensuun kaupungin kunnallisena liikelaitoksena huolehtien kaupungin ja sopimuksen tehneiden naapurikuntien vesihuollosta ja jätevedenpuhdistuksesta. Liikelaitoksen liikevaihto on n. 15,5 M€ ja vakituisen henkilökunnan määrä on 50 henkilöä. 

Joensuun Vesi – liikelaitos hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

LAITOSASENTAJAA

Laitosasentajan tehtäviin kuuluvat vesihuoltolaitoksen verkostojen asennus- ja kunnossapitotehtävät.

Hakijalta edellytetään tehtävään sopivaa teknistä peruskoulutusta sekä jonkin verran työkokemusta. Lisäksi hakijalta vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja C-ajokorttia. Eduksi katsotaan kokemus vesihuoltolaitoksen asennus- ja kunnossapitotehtävistä.

Hakijalta edellytetään tarvittaessa valmiutta osallistua oppisopimuskoulutukseen, jonka tutkintonimikkeenä on Vesihuoltoalan ammattitutkinto.    

Valittavalla työntekijällä on velvollisuus osallistua vesihuoltolaitoksen varallaoloon perehdyttämisjakson jälkeen.

Tehtävän työaika on 38,75 h/vko. Palkkaus määräytyy teknisen sopimuksen palkkaryhmän I mukaan. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Tehtävä on vastaanotettavissa sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin internet-sivuilla osoitteessa: Joensuun kaupunki/rekrytointi/avoimet työpaikat,  josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.

Hakuaika päättyy 28.9.2017 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Hannu Kukkonen puh. 050 441 6289, hannu.kukkonen@jns.fi tai käyttömestari Kimmo Kaukoranta, puh. 050 018 5671, kimmo.kaukoranta@jns.fi.

Hakuaika alkaa: 12.09.2017 07:00 Hakuaika päättyy: 28.09.2017 15:00