PAIKKATIETOASIANTUNTIJA

Paikkatietoasiantuntija Joensuuhun

Joensuun kaupungin kaupunkirakennepalvelut hakee osaavaan joukkoonsa paikkatietoasiantuntijaa. Paikkatietoasiantuntijana pääset viemään kaupungin paikkatietojen tuottamista, hyödyntämistä ja julkaisemista uudelle aikakaudelle.

Keskiössä työssäsi on vastata 3D-kaupunkimallin tuottamisen ja ylläpidon prosesseista ja hyödyntämisestä kaupunkiympäristön suunnittelussa. Kaupunkimallin ohella tehtäviisi kuuluvat mm. paikkatietojen tuotanto, hallinta ja hyödyntämisen kehittäminen, paikkatietoanalyysien ja paikkatietoon pohjautuvien esitysten laadinta, tietokantakyselyt, paikkatietorajapintojen ylläpito ja digitalisoinnin kehittäminen.

Tärkeä osa työnkuvaa on kaupungin eri yksiköiden ja suunnittelujärjestelmien välinen tietojenhallinta, paikkatietotekniikoiden konsultointi ja opastus muille työntekijöille sekä paikkatietojen tehokkaan hyödyntämisen kehittäminen osana suunnitteluprosesseja ja päätöksentekoa.

Tehtäviin kuuluvat myös digitalisoinnin, sähköisen asioinnin ja arkistoinnin kehittäminen ja koordinointi sekä avoimen datan tuottaminen ja julkaiseminen.

Tarkempi tehtävänkuva määräytyy valittavan henkilön kokemuksen ja koulutuksen perusteella.

Joensuun kaupungin paikkatietosektorilla käytettäviä ohjelmia ovat mm. Trimble Locus, AutoCAD, Fiksu Kaavasuunnittelu, Novapoint, VDC Design, MapInfo, Esrin ArcGIS, FME, Oracle ja Erdas imaginery.  Internet- ja intranetsivut pyörivät Liferay- ja Sharepoint- alustoilla.

Edellytämme sinulta soveltuvaa maanmittaus-, paikkatieto- tai tietotekniikka-alan korkeakoulututkintoa ja hyvää paikkatietoaineistojen ja -ohjelmistojen tuntemusta. Tehtävässä tarvitaan tietokantaosaamista sekä hyvää tietoteknistä yleisosaamista.

Arvostamme monipuolista kokemusta paikkatietoaineistojen ja -sovellusten käytöstä, yhteistyö- ja verkottumiskykyä, kehittämisintoa sekä halua oppia uusia asioita ja tekniikoita.

Palkkaus kunnallisten virka- ja työehtosopimusten mukaan. Työsuhde on vakituinen. Toimi täytetään 1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakuaika päättyy perjantaina 19.1.2018 klo 15.00.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin internet -sivuilla osoitteessa: http://www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.

Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana kaupungingeodeetti Kalle Sivén puh. 050 5110 362 sähköposti: kalle.siven@joensuu.fi

Hakuaika alkaa: 12.12.2017 08:00 Hakuaika päättyy: 19.01.2018 15:00