PROJEKTI-INSINÖÖRI

Projekti-insinööri Joensuuhun

Joensuussa katujen ja muiden yleisten alueiden rakentaminen ja kehittäminen on vilkasta. Tarvitsemme toimeliasta projekti-insinööriä kaupungin katujen ja muiden yleisten alueiden rakennuttamistehtävien avustajaksi ja valmistelijaksi, töiden valvojaksi ja erilaisten kehittämistehtävien tekijäksi. Tehtävät täsmennetään valittavan henkilön vahvuuksien, koulutuksen ja työkokemuksen mukaan.

Edellytämme tehtävässä kokemusta infrarakentamisesta, teknisen alan soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa tutkintoa ja hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme kadunrakentamiseen ja –suunnitteluun liittyvää kokonaisosaamista ja hyvää kirjallista esitystaitoa.

Palkkaus perustuu kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen palkkaryhmään II. Hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomuksensa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.joensuu.fi/rekrytointi

Hakuaika päättyy perjantaina 26.1.2018 klo 15:00.

Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen, kuitenkin viimeistään huhtikuun 2018 alusta. Valittavan kanssa tehdään toistaiseksi voimassa oleva työsopimus. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Lisätietoja antavat kaupungininsinööri Ari Varonen puh. 050 337 8578, sähköposti ari.varonen@joensuu.fi tai projektipäällikkö Tero Toivanen puh. 050 310 9779, sähköposti tero.toivanen@joensuu.fi.

Hakuaika alkaa: 21.12.2017 08:00 Hakuaika päättyy: 26.01.2018 15:00