RAKENNUTTAJA

Joensuun kaupunki hakee rakennuttajaa katujen ja muiden yleisten alueiden hankkeisiin

Joensuussa on menossa vilkas infrarakentamisen ajanjakso ja käynnistymässä ovat normaalien asuinalueiden ja peruskorjauskohteiden lisäksi muun muassa Kauppatorin ympäristön parantamishanke ja Symmetrisen kaupungin kehittämisen keskiössä oleva Asemanseudun hanke. Nämä haastavat ja mielenkiintoiset hankkeet tarvitsevat vetäjäkseen osaavaa rakennuttajaa.

Rakennuttaja vastaa itsenäisesti sovittujen kohteiden rakennuttamistehtävistä aina suunnitteluvaiheesta rakennushankkeen valmistumiseen saakka. Lisäksi rakennuttajalla on erilaisia kehittämistehtäviä. Rakennuttajalla ovat apunaan osaavat suunnittelun ja rakentamisen valvonnan ammattilaiset.

Edellytämme tehtävässä vahvaa kokemusta infrarakentamisesta, teknisen alan soveltuvaa ammattikorkeakoulututkintoa, hyviä yhteistyötaitoja ja hyvää suullista ja kirjallista esiintymiskykyä. Arvostamme hankkeiden johtamisosaamista ja kadunrakentamiseen ja –suunnitteluun liittyvää kokonaisosaamista ja kehittämisnäkemystä.

Palkkaus kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomuksensa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.joensuu.fi/rekrytointi.

Hakuaika päättyy perjantaina 26.1.2018 klo 15:00.

Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen, kuitenkin viimeistään toukokuun 2018 alusta. Valittavan kanssa tehdään toistaiseksi voimassa oleva työsopimus. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Lisätietoja antavat kaupungininsinööri Ari Varonen puh. 050 337 8578, sähköposti ari.varonen@joensuu.fi tai projektipäällikkö Tero Toivanen puh. 050 310 9779, sähköposti tero.toivanen@joensuu.fi

Hakuaika alkaa: 09.01.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 26.01.2018 15:00