KULTTUURIJOHTAJA

Joensuu on 76 000 asukkaan aktiivinen ja kehittyvä kaupunki, joka tunnetaan monipuolisesta ja mielenkiintoisesta kulttuurielämästään. Kaupunki arvostaa kulttuuria ja sen merkitystä kaupunkilaisten hyvinvoinnille ja hyvälle elämälle. Tällä hetkellä kulttuuripalveluilta puuttuu johtaja, joten kaupunki etsii 

KULTTUURIJOHTAJAA 

viemään kulttuuripalveluita eteenpäin kohti entistä vahvempaa tulevaisuutta. Toivomme uudelta kulttuurijohtajalta idearikkautta, vahvoja kulttuurialan verkostoja ja näkemystä, mihin suuntaan palveluita tulisi kehittää. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta kulttuurialan organisaatioiden toiminnasta. Arvostamme konkreettisia näyttöjä aikaansaannoksista sekä esimieskokemusta ja monipuolista kielitaitoa.  

Tehtäviin kuuluu kulttuurin palvelualueen johtaminen. Joensuussa kulttuuripalveluihin kuuluvat yleinen kulttuurityö, konservatorio, kansalaisopisto, kirjasto, museot ja orkesteri. Henkilöstöä on noin 200. Kulttuuripalvelut on osa hyvinvoinnin toimialaa. Kulttuurijohtaja osallistuu toimialan johtoryhmän työskentelyyn ja kehittämistyöhön. Lisäksi tehtäviin kuuluu kulttuuripalveluiden yksiköiden yhteistyö ja palvelualueen laajan hanketoiminnan edistäminen.

Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Haastattelut tullaan järjestämään 13.2.2018. 

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin internet -sivuilla osoitteessa: http://www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake. 

Hakuaika päättyy keskiviikkona 31.1.2018 kello 15.00. 

Lisätietoja tehtävästä antaa hyvinvointijohtaja Riitta Huurinainen puh. 040 015 2323, riitta.huurinainen@joensuu.fi.

Hakuaika alkaa: 12.01.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 31.01.2018 15:00