NUORISO-OHJAAJA

Joensuun nuorisopalvelut hakee nuoriso-ohjaajaa


Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen nuoriso-ohjaajaa Pyhäselän alueelle (Hammaslahti, Reijola, Heinävaara). Ohjaaja työskentelee alueellisessa nuorisotyössä erityisnuorisotyöllistä otetta painottaen.

Nuoriso-ohjaajan työtehtäviin kuuluvat alueellisen nuorisotyön toiminnan ideointi, suunnittelu, valmistelu ja toteutus yhdessä ohjaajiemme, nuorten ja muiden toimijoiden kanssa sekä kohdennettu nuorisotyö. Työ sisältää ilta-, viikonloppu- ja leirityötä. Työtä tehdään erilaisissa toimintaympäristöissä, kuten koulussa.

Joensuun nuorisopalveluissa tehdään töitä nuorten yhteisöllisyyden ja osallisuuden edistämiseksi. Olet etsimämme henkilö, kun osaat kohdata nuoria, olla läsnä ja tarvittaessa puuttua tilanteisiin. Työskentelet sujuvasti muiden ammattilaisten kanssa joko verkostoissa tai työparina ja olet valmis jalkautumaan kohdataksesi nuoria. Arvostamme ohjauksellisten menetelmien vahvaa osaamista ja monipuolista työkalupakkia nuorten kanssa työskentelyyn. Sinulla on kasvatuksellinen ja nuorisotyöllinen työote sekä kykyä havainnoida nuorisokulttuureista nousevia ilmiöitä.

Hakijalta edellytetään nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan, yhteisöpedagogin (AMK) tai muuta alalle soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa ohjauskokemusta nuorten parista. Työssämme hyvät suunnittelu-, ohjaus- ja yhteistyötaidot ovat välttämättömiä ja työskentely edellyttää kykyä työskennellä ohjaustilanteissa itsenäisesti.

Työn luonteen vuoksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (02VAP060).

Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakuaika päättyy 14.3.2018 klo 12.00.

Haastattelut pidetään 22.3.2018.

Toimi täytetään 1.4.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävissä on 4 kuukauden koeaika.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin internet -sivuilla osoitteessa: http://www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.

Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana nuorisotyön koordinaattori Annu Jantunen puh. 050 596 4560, sähköposti: annu.jantunen@joensuu.fi ja nuorisojohtaja Jouni Erola 050 575 8043 sähköposti jouni.erola@jns.fi.


 

Hakuaika alkaa: 09.02.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 14.03.2018 15:00