VASTAAVA NUORISO-OHJAAJA (2.5.18)

 

Joensuun nuorisopalvelut hakee vastaavaa nuoriso-ohjaajaa

 

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaavaa nuoriso-ohjaajaa. Vastaavaohjaaja työskentelee osana alueellisen nuorisotyön tiimiä. Teemme Joensuun nuorisopalveluille työtä nuorten yhteisöllisyyden ja osallisuuden edistämiseksi.

Etsimme tekijää, joka on valmis tuomaan uusia työmuotoja ja tuntee nuorisotyön kehityssuunnat. Olet meille sopiva osaaja ollessasi innovatiivinen ja idearikas. Vastaavan ohjaajan tulee tuntea avoimen nuorisotyön kenttä ja alueellisen nuorisotyön työtavat ja menetelmät. Nuorten toiveesta etsimme ihmistä, joka on rento, mukava ja sosiaalinen. Täytät heidän kriteerinsä, jos järjestät mukavaa yhteistä tekemistä, et nipota turhasta ja juttelet nuorten kanssa.

Vastaavan nuoriso-ohjaajan tehtäviin kuuluvat nuoriso-ohjaajan tehtävät Karsikon alueella sekä alueellisen nuorisotyön koordinointi- ja kehittämistehtävät.
Koordinointi- ja kehittämistehtäviin kuuluu ohjaajapalaverien valmistelu ja vetäminen, itsearviointien ja tuloskorttien tekemisen organisoiminen, toiminnan kehittäminen sisäisesti tai ulkopuolisella rahoituksella sekä yhteisten toimintojen organisoiminen yhteistyössä nuorisotyön koordinaattorin kanssa (leirityö, koulunuorisotyö, Ryhmässä on voimaa, kansainvälisyys, osallisuus). Vastaava nuoriso-ohjaaja tekee työvuorosuunnittelua ja vastaa tarvittaessa työn sisältöön liittyviin kysymyksiin. Lisäksi ohjaajan työtehtäviin kuuluvat alueellisen nuorisotyön toiminnan ideointi, suunnittelu, valmistelu ja toteutus yhdessä muiden ohjaajiemme, nuorten ja muiden toimijoiden kanssa. Työ sisältää ilta-, viikonloppu- ja leirityötä.

Ohjaajana osaat kohdata nuoria ja olla läsnä. Työskentelet sujuvasti muiden ammattilaisten kanssa joko verkostoissa tai työparina ja olet valmis työskentelemään erilaisissa ympäristöissä kohdataksesi nuoria. Arvostamme ohjauksellisten menetelmien vahvaa osaamista ja monipuolista työkalupakkia nuorten kanssa työskentelyyn. Sinulla on kasvatuksellinen ja nuorisotyöllinen työote.

Hakijalta edellytetään yhteisöpedagogin (AMK) tai vastaavaa tutkintoa sekä aiempaa ohjauskokemusta nuorten parista. Työssä hyvät suunnittelu-, ohjaus- ja yhteistyötaidot ovat välttämättömiä ja työskentely edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti. Hakijalta odotetaan hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, muut kielet katsotaan eduksi.

Palkkaus kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan (02VAP050).

- Työn luonteen vuoksi edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.
- Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).
- Työpaikkamme on savuton.
- Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.

Hakuprosessi
- Hakuaika päättyy 2.5.2018 klo 15.00.
- Haastattelut pidetään 7.5.2018.
- Toimi täytetään 21.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

 

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin internet –sivujen kautta osoitteessa: www.joensuu.fi/rekrytointi

 

Lisätietoja tehtävistä antaa virka-aikana nuorisotyön koordinaattori Annu Jantunen puh. 050 596 4560, sähköposti: annu.jantunen@joensuu.fi ja nuorisojohtaja Jouni Erola puh. 050 575 8043 sähköposti: jouni.erola@joensuu.fi.

Hakuaika alkaa: 03.04.2018 08:00 Hakuaika päättyy: 02.05.2018 15:00