TALONHUOLTOINSINÖÖRI (1.2.19)

Joensuu on vireä Pohjois-Karjalan maakunnan keskus. Itä-Suomen elinvoimaisin kaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy osaavien ihmisten ja hyvän ilmapiirin voimalla.

Joensuun Tilakeskuksella on nyt haettavana
Sähkö- ja automaatiotekniikan TALONHUOLTOINSINÖÖRIN tehtävä

Joensuun Tilakeskus hankkii kaupungin hallintokunnille toimitilat ja niiden käyttäjien tarvitsemat kiinteistöpalvelut.

Talonhuoltoinsinööri vastaa asiantuntijana yhdessä teknisen keskuksen kiinteistöpalvelujen kanssa kiinteistöjen sähkö- ja automaatiotekniikan sekä turva-, lukitus-, paloilmoitin- ja keittiölaitteistojen ylläpito-, huolto- ja korjaustöissä. Tehtäviin kuuluu myös sähköliittymä- ja kulutussopimukset sekä muut tehtäväalueen sopimukset. Talonhuoltoinsinööri toimii tilakeskuksen investointihankkeissa asiantuntijana.

Talonhuoltoinsinöörin tehtävän kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva insinööri AMK tutkinto tai vastaava aiempi insinöörin tutkinto. Arvostamme hyvää alan säännösten ja ohjeiden tuntemusta.

Arvostamme kehittävää ja asiakaspalvelulähtöistä työotetta, oma-aloitteellisuutta, hyviä atk-taitoja sekä sähkö-alan työnjohto- ja suunnittelukokemusta. Tehtävän hoito edellyttää hyvää Suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävän palkkaus määräytyy teknisten sopimusten palkkaryhmän II hinnoittelutunnuksen 50102014 mukaisesti. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksen.

Ennen tehtävän vastaanottamista on tehtävään valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta ja töiden aloitus on 1.3.2019.

Hakuaika päättyy 1.2.2019 klo 15.00.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa http://www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyvät myös hakuilmoitus ja hakulomake.

Opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnossapitopäällikkö Jarkko Purmonen puh. 050 592 8056, jarkko.purmonen@joensuu.fi ja tilakeskuksen johtaja Timo Korhonen puh. 0500 678 229, timo.korhonen@joensuu.fi

Hakuaika alkaa: 19.12.2018 14:00Hakuaika päättyy:01.02.2019 15:00