KIRJASTONJOHTAJA, LIPERIN KIRJASTO (29.1.19)

Joensuun seutukirjasto on viiden kunnan yhteinen kirjasto, jonka toiminta-alueeseen kuuluvat Joensuun kaupungin lisäksi Liperin, Kontiolahden ja Polvijärven kunnat sekä Outokummun kaupunki. Alueella asuu yhteensä noin 110 000 asukasta. Seutukirjasto on vahvasti mukana asiakkaiden arjessa ja rakentaa yhteistyötä rohkeasti perinteisiä rajoja rikkoen.

Joensuun seutukirjastoon etsitään KIRJASTONJOHTAJAA Liperin kirjastolle. Liperissä on kolme toimipistettä ja henkilökuntaa on johtajan lisäksi yhteensä 8. Liperi on reilun 12 000 asukkaan nuorekas ja uudistuva kunta, jossa kaikki tarvittava eli luonto, palvelut ja yrittäjyys ovat luonnollisesti lähellä kolmessa taajamassa. Yhdessä tekemisellä luomme asukkaille ja toimijoille hyvät olosuhteet myös tulevaisuudessa.

Kirjastonjohtajan tehtäviin kuuluu Liperin kirjaston johtaminen, toiminnan kehittäminen sekä seutukirjaston strategisen johtoryhmän jäsenenä osallistuminen koko seutukirjaston toiminnan kehittämiseen. Tehtävässä edellytetään innovatiivista kehittämisotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Esimieskokemus katsotaan eduksi. Kirjastonjohtajalta toivotaan hyviä verkostoitumistaitoja ja mielenkiintoa toimia yhteistyössä kunnan ja alueen kulttuuritoimijoiden kanssa. Tehtävään kuuluu asiakaspalvelutyötä ja iltavuoroja.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (02KIR020). Virka täytetään 1.3.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Hakuaika päättyy 29.1.2019 klo 15.00.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: http://www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.

Haastattelut tullaan pitämään torstaina 7.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastopalvelujohtaja Suvi Pirnes-Toivanen, puh. 050-4725352, suvi.pirnes-toivanen@joensuu.fi

Hakuaika alkaa: 11.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:29.01.2019 15:00