KIRJASTONJOHTAJA, POLVIJÄRVEN KIRJASTO (29.1.19)

Joensuun seutukirjasto on viiden kunnan yhteinen kirjasto, jonka toiminta-alueeseen kuuluvat Joensuun kaupungin lisäksi Polvijärven, Liperin ja Kontiolahden kunnat sekä Outokummun kaupunki. Alueella asuu yhteensä noin 110 000 asukasta. Seutukirjasto on vahvasti mukana asiakkaiden arjessa ja rakentaa yhteistyötä rohkeasti perinteisiä rajoja rikkoen.

Joensuun seutukirjastoon etsitään KIRJASTONJOHTAJAA Polvijärven kirjastolle. Polvijärvellä on yksi toimipiste ja henkilökuntaa on johtajan lisäksi kaksi kirjastovirkailijaa. Kirjasto sijaitsee koulujen lähellä ja on oppilaiden ahkerassa käytössä. Kesäasukkaat tuovat lisäväriä asiakaskuntaan.

Polvijärvi on 4400 asukkaan virkeä, historialtaan ainutlaatuinen kunta, joka syntyi Höytiäisen laskun jäljiltä paljastuneille vesijättömaille. Asutus on keskittynyt kirkonkylään ja myös mm. Sotkuman ja Kinahmon kyliin.
Kirjastonjohtajan tehtäviin kuuluu Polvijärven kirjaston johtaminen, toiminnan kehittäminen sekä seutukirjaston strategisen johtoryhmän jäsenenä osallistuminen koko seutukirjaston toiminnan kehittämiseen. Tehtävässä edellytetään innovatiivista kehittämisotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Esimieskokemus katsotaan eduksi. Kirjastonjohtajalta toivotaan hyviä verkostoitumistaitoja ja mielenkiintoa toimia yhteistyössä kunnan ja alueen kulttuuritoimijoiden kanssa. Tehtävään kuuluu asiakaspalvelutyötä ja iltavuoroja.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan (02KIR020).

Virka täytetään 1.3.2019 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virka täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Työpaikkamme ovat savuttomia.

Hakuaika päättyy 29.1.2019 klo 15.00.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin verkkosivuilla osoitteessa: http://www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.

Haastattelut tullaan pitämään torstaina 7.2.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirjastopalvelujohtaja Suvi Pirnes-Toivanen, puh. 050-4725352, suvi.pirnes-toivanen@joensuu.fi

Hakuaika alkaa: 11.01.2019 08:00Hakuaika päättyy:29.01.2019 15:00